Bruno’s cabin design revisited

This is the latest plan of HobbitHaven no.1  for grandson Bruno in Gisborne – a chimney (all children like and EXPECT chimneys), and a rounded back which will be covered and blend the lines of the roof with the bank behind… The chimney can be a skylight, a lookout place, or even have a little potbelly stove under it.. Apologies for the fuzziness – my cellphone lens seems to be terminally fogged up – but very soon I will make a scale model and photograph it with the Big Camera.

One window faces down the path of the ‘Deep Dark Forest’, the other up it towards the back garden (and safety). The door (note the lattice windows) faces across the gully.

hobbithaven no 1 revised

Advertisements

Leave a comment

Filed under cabins, playhut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s